LIDT OM BILLUM IDRÆTSFORENING

Formålet er at fremme de frie folkelige aktiviteter, herunder idræt og andet kulturelt arbejde

Ved Generalforsamling i Billum Idrætsforening tirsdag d. 27. februar 2018 er Mai-Britt Haubro og Lotte Højbjerg på valg. Begge ønsker ikke at modtage genvalg.

Vi har brug for nye krafter i bestyrelsen til at erstatte de afgående medlemmer.

Såfremt du er interesseret, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen og høre mere om bestyrelsesarbejdet.

Vi har brug for frivillige hænder for at sikre sportslige aktiviteter for børn, unge og voksne i Billum.

Bestyrelsen består af følgende personer

Kontakt Billum Idrætsforening

Lidt historie...

Billum Idrætsforening blev stiftet på en generalforsamling, den 4. december 1970.

Billumhallen blev indviet, den 12 september 1974.

JBS - (Janderup Billum Samarbejde) blev dannet på et fællesmøde, den 7. januar 1986. Samarbejdet startede i ungdomsrækkerne.

BIFs Venner blev stiftet på en generalforsamling, den 18. november 1986.

Team Vest - håndbold samarbejdet mellem JBS og Oksbøl blev dannet på fællesmøde i juni 1993.