Krocket

Krocketbanerne ligger for enden af Æblevej i Billum.

Der er tilmeldt 4 hold til turneringen.

Det meste af sommeren spilles der turneringskampe på banerne mandage og tirsdage kl. 18:30.

I sommerhalvåret trænes der mandag og torsdag kl. 18:30
I vinterhalvåret trænes der mandag og torsdag kl. 13:30

I øvrigt kan man spille, når man har lyst til det, hvis banerne er ledige.

Som det fremgår af billederne, er det sociale en væsentlig del af krocketspillet.

Der er masser af plads til nye spillere, kom og prøv spillet, måske er det din nye fritidsaktivitet. Krocket er for spillere i alle aldre.

Hvad er krocket spil?

• Det er et morsomt og spændende spil, som man bliver meget grebet af, efterhånden som man lærer spillet at kende.
  • Det er et spil som giver motion og får ens hjerneceller til at arbejde konstruktivt med planlægning og spillets facetter.
  • Det er et spil som er delt op i 2 faser:
    • Fase 1: Drejer sig om slagteknik, som alle kan lære hurtigt og med lidt træning
    • Fase 2: Drejer sig om det teoretiske og det taktiske.
      • Det gør spillet mere spændende og sjovere, efterhånden som man kan de taktiske genistreger for at "drille" modstanderen, og derved vinde kampen.
      • Man skal være tålmodig, idet det tager længere tid at gennemskue de taktiske finesser, men sammenspillet med erfarne spillere bevirker, at man lærer det hurtigere.
  • Krocket-spillet foregår i en socialt og meget konkurrende og hyggelig atmosfære, hvor kammeratskab og samvær har meget høj prioritet.

Er krocket-spillet noget for dig?

• Det ved du ikke, før du har prøcet det nogle gange, men de fleste bliver meget engagerede i spillet og livet på krocket banerne, vår de har lidt tålmødighed til at lære spillet.
  • Krocket-spil er for øvrigt for alle, både børn, unge og modne mennesker, som alle kan nyde sporten og konkurrere i fællesskab. Så det kan også dyrkes som en fælles familiesport på lige fod enten du er ung, yngre eller rældre.

Kunne du/I tænke jer at deltage i krocket-spillet?

• Alle, der har lyst til at prøvve spillet kan bare møde op på krocket banerne i Billum, som liger for enden af Æbvlevej ved legepladsen.
  • I skal bare møde op mandag eller torsdag aften efter kl. 18:30. Køller kan i starten lånes i klubben.
  • Fra 1. juli har klubbens erfarne spillere mere tid til at lære jer spillet, og I vil få en grundig støtte og hjælp til at kommme igang.