Gymnastikudvalget består af følgende:

Stina Andresen, tlf. 29386638,                             mail: stinatroldtoft@gmail.com

Lone Hansen, tlf. 26248566,                              mail: lonemartinbillum@gmail.com

Birthe Øgendahl, tlf. 30660186,                           mail: bisisti@os.dk

Nelli Arnth, tlf. 29243301,                                mail: kontakt@nelliarnth.dk

Gymnastikudvalget er en gruppe frivillige personer, der lægger et kæmpe stykke arbejde i at planlægge og koordinere gymnastikaktiviteter for børn og voksne i Billum. Herunder at få fat i trænere og hjælpere samt fungere som som kontaktpersoner for disse gennem sæsonen.

Gymnastikudvalget sørger også for det store stykke arbejde med at arrangere den årlige Gymnastikopvisning, der afslutter gymnastiksæsonen.

Såfremt du ønsker at være en del af gymnastikudvalget kontakt da en af medlemmerne.